Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Köszönöm Anyu

2010.05.02. 08:34 - L.Moni

Címkék: anyu

Drága anyukám, köszönöm neked, hogy vagy. Próbáltam keresni egy szép verset de nem találtam olyat, ami igazán neked szólna.

Szívből sajnálom, hogy ma reggel nem tudtam ott lenni nálad, nem tudtalak átölelni és személyesen megköszönni az elmúlt éveket. A segítséget, a türelmet, a szeretetet.

Remélem tudod, érzed hogy mennyire szeretlek téged. Ilyenkor nagyon fáj a távolság, az a sok-sok kilóméter. De lélekben veled vagyok most is. Képzeld, hogy fogom a kezed és azt suttogom a füledbe: SZERETLEK

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr641967879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása