Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jövünk holnap is:)))

2010.04.21. 10:01 - L.Moni

Címkék: játék pörgés tali

Tegnap megint eljöttek a kis barátai cicusomnak:))

Csak délelőtt árultam el neki, addig sikerült titokban tartani.

Volt ám öröm:)) Az idő is kegyes volt hozzánk, hisz a hétfői undok, esős idő után gyönyörű napsütés és 20 fok feletti hőmérséklet volt. Játszottak kint is meg bent is. A hinta, a homokozó, a motorok, biciklik. Mind, mind igénybe lett véve. A kis csemeték feltérképezték a terepet. Rohangáltak, játszottak, beszélgettek, vitáztak. De a legjobb. Együtt játszottak. Lelkesen és hangosan.

Az ebédet is lopva ették mert féltek, hogy lemaradnak valamiről. Szerencsére sütöttem Limara féle hajtoványt és azt játék közben is tudták enni.

Nagy sikere volt az általam kreált karton házikónak. Ott rendezték be a mini konyhájukat. Minden szükséges edényt kihordtak oda és csak játszottak és játszottak:))

Eszméletlen, hogy mennyi energiájuk van. Csak a két legkissebb dőlt ki. Gegike 45 percre, Lotti meg kb. 1,5 órára. Aztán már indították is újra a játékot.

Grétim az elég nehezen viselte az első pár percet. Hisz mindenki az Ő féltve örzött játékaival játszott, de aztán minden oké lett:)))

Este 1/2 7-ig bírták. Akkor mentek el a kis vendégek:))

Mindenki elfáradt a nap végére. Anyukák és gyerekek egyaránt:)

Mikor elmentek Botika úgy köszönt el, hogy: jövünk holnap is:))))

Na meg Báló és Zsozsika is így gondolta és hangot is adott neki:))

Cicus 7 után nem sokkal kidőlt. Fürdés, átöltözés, pelus nélkül.

11 körül felriadt, akkor kapott pelust, inni és már aludt is vissza.

Reggel 7-ig bírta.

De ma még nem kérte, hogy menjünk ki.

Pedig nincs rossz idő. Igaz néha beborul de legalább nem esik az eső.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr891939243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása