Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Remélem nem kiabálom el:))))

2010.04.13. 08:06 - L.Moni

Címkék: leszokás ügyes bili pelenka

Leszokott a pelusról a drága:)

Napok óta nincs "baleset" se itthon. Tegnap a postán és vásárolni is pelus nélkül voltunk. Este pedig, mikor én fürödtem sírva, toporzékolva, pánikolva kérte a bilit a kis drágaságunk. Pedig volt már rajta pelus hisz lefekvéshez készülődtünk. Pelus le, csüccs a bilire és már ki is jött aminek ki kellett. Kicsi és nagy egyaránt:))

Olyan nagyon büszkék vagyunk rá:) Gyorsan vette ezt az akadályt. Biztos lesznek még balesetek. Fognak történni apróbb bakik, de ügyesen elindult a csöppünk egy irányba és nagyon élvezi az "utat". Büszke magára, öröl, hogy mi is örülünk. Na meg nem beszélve arról, hogy sokkal kényelmesebb az élet bugyiban mint pelenkában:))

Az ovi nagyon nagy húzóerő neki. Nagyon szeretne szeptembertől menni és mi mondtuk, csak akkor veszik fel ha nincs pelus. Nincs olyan nap, hogy ne mondaná:  "Szeptembertől megyek oviba anyuci"

Reméljük, hogy fel is fogják venni. Nem egész két hét múlva lesz a beiratkozás és utána pár héttel értesítenek minket, hogy járhat-e vagy sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr81916719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.04.13. 09:41:34

Milyen ügyes! Hát, nincs mese, már nagylány... Szeptembertől ovi :)


süti beállítások módosítása