Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Vadászat

2010.04.10. 15:54 - L.Moni

Címkék: csúszda futár vásárolni

Na nem vadra, hanem csúszdára :)

Törpicúrunk hónapok óta gyűjti az aprót a perselyébe és azt beszéltük az apjával, hogy itt a tavasz. Kapjon egy csúszdát.

Hát nem egy könnyű menet. Nem lenne gond ha teli lennénk pénzzel és nem kéne nézni az árát. De sajnos kell. Na meg nem szeretnénk venni 1 méterest mert azt minek, már nem tudná használni. Legalább 2 méteres kell és ha lehet jó állapotban. Nem baj ha használt.

Volt olyan amiről épp lecsúsztunk. Van olyan ami megfelel de elképesztően drága.

Most úgy néz ki, hogy ha Lengyelországból hozatjuk futárral a csúszdalapot akkor sookal olcsóbb mintha itt Magyarországon vennénk.

Na meg Angliából is megérné venni és futárral elhozatni.

Reméljük hamar kiderül, hogy hogy is lesz.

Egy biztos. Cicusunk megkapja a csúszdát:))

Így vagy úgy:))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr351909858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása