Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Röplátogatás

2010.03.11. 13:04 - L.Moni

Címkék: játék látogatás

Tegnap itt voltak anyukámék. Reggel 9 körül érkeztek. Cicus már nagyon várta őket. Boldogan ugrott a nyakukba:)

Jó volt végre beszélgetni személyesen. Na meg kihasználva apukám segítségét, gyorsan elmentünk venni egy jó kis metszőollót, mert a hétvégén vissza kell vágnom a lila akácot. Ha nem teszem meg akkor lassan az fogja uralni az udvart. Apa pillanat alatt megtalálta a megfelelő ollót, vettünk kapát is, hogy a kiskertemben is tudjak alkotni:)

Cicust elhalmozták, ugyan úgy ahogy Z szülei is szokták. Kapott kirakót (még mindig sláger, már lassan 3 hónapja) szélforgót, gyümölcsöket. Gumicukrot, túrórudit, csokit. Egész hónapra elegendő édesség:)))

De Grétikémnek most az volt a lényeg, hogy itt voltak. Aludni nem volt hajlandó napközben. Hívta őket játszani, leült velük enni (ritkaság nála az evés mostanában) Igyekezett kiélvezni minden percet míg itt voltak.

Csak sajnos hamar elmentek. A fránya hóhelyzet miatt:( Apu nem akart latyakos úton vezetni. Még csak azt sem várták meg, hogy Z hazaérjen, így vele nem is találkoztak:(

Azért jó volt,  hogy itt voltak, mégha oly rövidke időre jöttek is:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr231831168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása