Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Leadtuk

2010.02.26. 09:35 - L.Moni

Az autót.

Na nem hosszú időre, hanem csak hétvégére a szerelőhöz. Vezérműszíj csere, olajcsere és járulékos társai.

Reggel 8-ra kellett volna vinni de nem sikerült időben visszaérni. Z-t vittük a hévhez, majd mentünk bevásárolni hétvégére, tej, kenyér, zöldségek, hús és társai. Majd vissza és aztán leadni. 20 percet csúsztam. István már várta a hívásomat.

A kocsit el is vitte. Azt mondta, ha megkap minden alkatrész akkor még ma megcsinálja, estére visszakapjuk. Ha nem akkor holnap délelőtt adja vissza.

Majd kiderül. Ha ma este, akkor holnap megyek csiniminivel úszásra, ha holnap akkor kimarad ez a program. Mondjuk már 3. alkalommal nem jutunk el egymás után:(

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr881791558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása