Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Torkos hétfő

2010.02.16. 11:32 - L.Moni

Címkék: étterem hétfő torkos soufle

Eredetileg a torkos csütörtökre szerettem volna asztalt foglaltani egy éttermben, de 2 hete mikor próbáltam intézni az asztalfoglalást már nem volt szabad hely. De szerencsére az étterem vezetője azt mondta, hogy a nagy sikerre való tekintettel a hétfői napon is féláras lesz a menü. Nekünk pedig, illetve a pénztárcánknak inkább csak a féláras étlap a megfizethető. Sikerült helyet foglaltani és tegnap este elmentünk vacsorázni. Három és felen:) Cica nagyon boldog volt. Nem az étterem miatt, hanem mert APÁVAl volt. Mellé ült, apa segített neki mindenben. Csak Ő vehette ki a kocsiból és Ő ültethette az etetőszékbe:) A héten sikeredett cicusnak ey plussz apanap:)))

A vacsora jól sikerült. Mindenki jól lakott, jó volt, hogy nem nekem kellett törni a fejem a menün. Nem kellett kapkodni, hogy időben készlegyen, finom legyen. Mindkét drágámnak megfelejen. Nem mostanában lesz megint ilyen. Ha Pötike végre megszületik biztos nem fog eszünkbe jutni, hogy étteremben együnk.

Nagyon jó helyet találtam. Kedves volt a kiszolgálás. Jó volt az étel és jó volt a felszolgálóra hallgatni a desszert dolgában. Isteni finom keserű csokis soufle ribizli raguval és vanilia fagyival. A fagyit cicusom ette meg de a soufle a mártással mennyei volt. A vacsora fénypontja :))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr861762752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása