Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szörnyű éjszaka, havas reggel

2010.02.07. 10:07 - L.Moni

Éjjel nagyon-nagyon rosszul aludt csemeténk. Szinte folyamatosan felsírt. Ha nem látott hirtelen akkor zokogott. Az apja nem volt jó neki, csak én. Folyamatosan ölelt át, bújt mellém. Én szinte semmit sem aludtam. Mindig mire elszenderedtem volna felsírt. Valószínű az volt a gond, hogy este túl sokat evett a sült húsból, krumplipüréből és sült szalonnából. Legalábbis remélem, hogy ez volt az oka a katasztrófális éjszakának és a következő jobb lesz.

Reggelre ideért a tegnapra igért havazás. Leesett vagy 10-15 centi. Cicussal felöltöztünk és körbetakarítottuk az udvart, kocsibeállót. Na meg szánkózni is voltunk. El kellett menni a kis boltba sóért, mert nagyon csúszott a garázslejáró és az útszóró só elfogyott a vákuumsóval meg semmit se ér ilyen helyzetben. Kaptunk végre varázsszívószálat is. Már egy ideje keressük és a boltos néni rendelt a kedvünkért. Grétike csak így issza meg a tejet. Nem a legolcsóbb mulatság, de legalább jut a szervezetébe kálcium. Miután megvettük rögtön jönni kellett a házhoz és kérte is a tejet. Meg is ivott 1,5 decit:)

A hó azóta is esik. Lassan újra kell takarítani mindenhol. Én imádom a havat, de azért ez már kicsit sok. A városban sok helyen még az előző adagot se takarították el. Sok helyen életveszélyes a közlekedés. Most meg esett/esik rá még jócskán. Totál káosz lesz holnap, pedig napközben is be kell menni majd Csepelre, mert csekket kell befizetni, de ami a fontosabb a csizmám sarkáról leesett a védő és el kell vinni cipészhez. Remélem hamar megcsinálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr611735807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása