Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hóember építés, végre APÁVAL

2010.01.31. 13:04 - L.Moni

Ma délelőtt Gréti boldogan nézte bentről a havas tájat. A kérdésre, hogy kimenjünk-e a válasz ujjongva jött és villámgyorsan. IGEN:))))

Öltözés és irány ki a hóesésbe.

Építettünk egy nagyobbacska hóembert amit Grétikénk csodásnak tart. Azt mondta sokkal szebb mint amit az anyu csinált neki:) (csak zárójelbe, tudom, hogy csúnya volt, annál szebbet nem volt nehéz csinálni). Én elkezdtem egy iglut majd Z átvette tőlem a hólapátot és Ő csinálta meg. A kutyák is végig ott voltak a közelünkbe. Kepi is és Titi is kipróbálta és jónak találta az iglut. A hóembert meg szerencsére elkerülik, ugyanis a múltkori esetből okulva most nem raktunk neki répa orrot és dió szemeket. Így nincs is mit leenni róla:)

Gréti és a Hóember

Kepike

Apa és az igluépítés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr291716769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása