Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó kis nap

2010.01.13. 16:23 - L.Moni

Ma mentem volna védőnőhöz de le kellett mondanom. Z elárulta csinikének, hogy ma eljönnek hozzánk Bálóék és Zsozsiék. Na törppicúrt onnantól kezdve le se lehetett lőni. Folyton az ablakot leste,  5 percenként kérdezte, hogy mikor érnek már ide. Hát így besózva nem mentem vele sehová. Csak nyűglődött volna meg végigcipeltette volna magát. Z ugyanis vitte a kocsit a BKV sztrájk miatt.

Na volt ám öröm mikor megérkeztek a kis vendégei:)) Hirtelen 5 kis csöpet zajongott a házban:)) Csodálatos hangzavar volt. Hatalmasat játszottak a gyerekek. Volt veszekedés, kiabálás, ölelés, nevetés, sírás. Nagyon-nagyon jó volt. Mi anyucik egy jót beszélgettünk na meg próbáltuk a játékokat néha el-el pakolgatni, hogy legyen hely a többinek:)) Voltak lent és fent. Egy percet sem unatkoztak. A végén ha za se akartak menni a kis vendégek:))

Cicus extrán kifáradt. Miután elmentek ledőlt a kanapéra és beájult seperc alatt:))

Kíváncsi vagyok mit fog mesélni az apukájának:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr381669705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.01.16. 11:57:47

Drága lehetett! :)
Mikor mész védőnőhöz? Hogy érzed magad-arról nem írsz sokat.

L.Moni 2010.01.16. 13:03:29

@Amina09: Védőnőhöz pénteken megyek, 22.-én. Addigra meglesz az AFP eredményem is és talán az időpontom is a genetikai uh-ra:)).
Nagyon parás vagyok (pirul) Nem gondoltam volna, hogy a majd 1 évvel ezelőtti vetélésem így ki fog hatni a várandóságra. Nagyon-nagyon várom, hogy minden nap érezzem a mozgását, hogy tudjam: minden rendben odabent. Pötikém elég válogatós, sok minden ételt amit szeretek, ki kellett iktatnom az étrendemből. De ez legyen a legnagyobb problémám:)


süti beállítások módosítása