Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ronda volt de mi csináltuk:))

2010.01.10. 10:06 - L.Moni

Címkék: képek hóember

Kedden kora reggel nagy hóra ébredtünk:) Imádom a havat. A legszebb dolgok közé tartozik, ahogy nagy pelyhekben hullik a hó.

Miután elvittuk Z-t a hévhez és visszaértünk a házhoz, nem is jöttünk be. Irány az udvar. Hógolyózás, játék na meg hóember építés. Hát nem volt könnyű menet. Az a fránya hó nem igazán akart tapadni. Én meg nem vagyok nagy művész és sikerült egy nagyon ronda hóembert csinálni:)) De Grétikémnek tetszett. Nagyon örült neki. Végigaszisztálta a műveletet. Ő is hordta oda a kis kezével a havat, na meg közben párszor megdobálta Kepit meg Titit, sőt még én is kaptam.))

Dió lett a szeme, répa az orra és a szája. Egy edény a kalapja. Elég viccesen nézett ki:))

Sajnos nem "élt" sokáig az emberkénk. A két kutyánk lerombolta:( Fontosnak érezték, hogy megegyék a diót és a répát.

De azért pótoltuk másnap. Akkor már faszén lett a szeme, szája gombjai.

Barátnőm nevetőgörcsöt kapott mikor meglátta :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr811660638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása