Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csúcs a csaj:))

2009.12.15. 10:49 - L.Moni

Készülődtünk fürdéshez. Mondom neki, gyorsan vetkőzzön le és ugrás a kádba. Összevont szemöldökkel nekikezdett. Rögtön a nadrágnál elakadt és közölte: "sajnos nem megy"

Lefekvés előtti hancúr hármasban. Piszéztünk, nevettünk:)) Gréti megunta. " Jó móka volt" mondta és tolta el az apját, hogy elég:))

Reggeli hiszti, Ő sem tudja miért. Nem akarjan abbahagyni. Mondom neki, aki hisztizik nem kap rágót. Apa kap mert jó, anya kap mert jó, Gréta nem mert hisztizik.  Elhallgatott. Rámnézett, majd közölte mosolyogva: "Grétuska nem hisztis, Grétike rágózik" :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr761599302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása