Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csak mi

2009.12.12. 08:43 - L.Moni

Mi ketten.

Cicus meg én.

Apa kimenőt kapott. Péntekre és szombatra. Valamikor délután jön haza. Ereszd el a hajam munkahelyi év végi buli. Azt mondta péntek este telefonál, hát nem telefonált :))) De azért éjjel 1-kor küldött egy sms-t amire felébredtem és nem tudtam órákig vissza aludni, csak forgolódtam. Tuti másnapos lesz ha visszaér:))). Mikor odaértek még ki se szálltak a kocsiból de már a kezükbe nyomták a pálinkát. 5 perccel később a következőt :))) Az éjszakai üzetentből itélve, nem lehetett volna rá azt mondani, hogy józan volt:))) Végre egy kicsit lazíthatott! Nem mindig a munka. Ráfért nagyon:))

Mi meg kettesben voltunk, vagyunk. Cicus úgy döntött ne menjünk ki a levegőre. Tegnap egész nap a lakásban voltunk. Még csak tüzet rakni se jött ki velem. Olvastunk, gyurmáztunk, rajzoltunk, játszottunk. Jól eltelt a nap. Kikevertük együtt a mézeskalács tésztáját. Nagyon lelkesen segített:) Büszke volt magára nagyon. Ma is biztos élvezni fogja ahogy kinyújtjuk majd és kisütjük. A végén pedig még díszíteni is fogjuk. Együtt csináljuk, hisz karácsonyi meglepetés lesz belőle. Venni nem igazán veszünk semmit, legalább kézzel készült ajándékot tudunk adni. Az is valami:)

Apáját hiányolta nagyon. Este, fürdés közben emlegette leginkább, meg alvás előtt hívogatta. Nem igazán akarta megérteni, hogy Ő most nincs. Reggel is mikor felébredt rögtön Z-t kereste. Mondtam neki, hogy apa dolgozik. Erre rohant fel az emeletre, mert ma " apa nem dolgozik nap van" ( nem megy el ittnonról) és akkor a hálóban szokottdolgozni. Csalódottan vette tudomásul, hogy nincs ott:(

De hamar eltelik majd a nap. a

Hamarosan öltözünk és elmegyünk boltba, csiniminike karfiol levest szeretne enni és így venni kell alapanyagot. Meg kenyér sincs és még a tej is kifogyott. Jó volna ha meg tudtuk volna csinálni a biciklimet, most mehetnénk azzal. Így gyalogolunk és visszafelé majd hozhatom a fáradt Grétit + a teli hátizsákot.

Aztán sütünk, főzünk, játszunk, mesét nézünk, alszik a csini és ha minden jól megy ébredésekor már itt is lesz az apja:)

Remélem legalábbis. Mert nagyon várja:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr921591927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása