Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mikulás a faluban

2009.12.05. 06:59 - L.Moni

Még a múlthéten megkaptuk a meghívót, hogy egy közeli térre ellátogat péntek délután a Mikulás.

Kicsicicám nyűgösen ébredt a déli alvásból. Első kérdésemre, hogy menjünk-e azt válaszolta, hogy nem. Csak sírt és bújt. Semmi másra nem tudtam rávenni. Aztán megkértem apát, hogy hívja fel. Hátha.................. Szerencsére pont akkor hívta amikor elkezdte Őt emlegetni :). Megbeszélték, hogy elmegyünk:). A nyűgjével eltelt az ídő, így csak kocsival tudtunk menni, pedig eredetileg sétálni szerettem volna. De sebaj.

Mikor odaértünk már sokan ott voltak. A gyerekeket meleg teával, édes és sós sütivel kínálták. A felnőtteknek volt forralt bor. Volt egy hatalmas tábortűz, hogy biztos odataláljon a Télapó. Míg vártuk őt a bátrabb gyerekek énekelhettek és cserébe kaptak ajándékot. Aztán megérkezett a Mikulás:)) Két ló húzta a szekerét. A gyerekek boldogan fogadták. Mindenkinek adott egy pici csomagot. na azt a lelkesedést:) Csibe teljesen extázisba esett. Boldogan szorította a kis ajándékát az egyik kezében, a másikkal meg simogatta a egyik pacit.

Már kevésbé félt mint az előző nap. Most sokkal jobban átélte a "csodát"

Miután visszajöttünk a házhoz rögtön ki kellett bontani a csomagot. A benne lévő csokimikulást rögtön eltüntette:)) A csokikat megmutatta apának és utána rögtön ette volna csak azt már nem engedtük. Holnap is van nap, majd akkor eszik. Most úgyis csokidömping jön az elkövetkező napokban:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr751575247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása