Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mikkamakka

2009.12.01. 14:58 - L.Moni

Egy játszóház Csepelen amit ma kipróbáltunk csinike legnagyobb örömére. Nem tartott sokáig rábeszélni, hogy menjünk el:)).

Egy édes kisfiúval, Marcival, és az anyukájával mentünk. nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Hipp-hopp eltelt 2 óra, dél lett, és már indultunk is vissza a házhoz.

Ez a játszóház olyasmi, mint Pesten volt a játszóbölcsi. Csak ez nincs minden nap, hanem csak kedden és csütörtökön délelőtt és délután van. Árban nagyon jó. A két óráért 700 ft-ot fizettünk. Igazán nem sok. A játék rengeteg és még arra is van lehetőség, hogy ha egy-egy játékhoz ragaszkodik akkor azt kikölcsönözzük és hazahozzuk. Pár hét múlva meg visszavisszük. Itt nincs ovónéni aki esetleg irányítja a foglakozást, a gyerekek ügyesen játszanak egymással, ha elakadnak akkor valamelyik szülő segítségét kérik:))

Igazán jó kezdeményezés, az esős idő ellenére többen voltunk. Kissebbek és nagyobbak egyaránt.

Van lehetőség a többi napon felíratkozni külömböző foglalkozásokra, de ezek sajnos az idénre már megteltek. Na nem baj, majd jövőre kipróbáljuk azokat is :)

Így néz ki a szoba, ahol a gyerekek játszanak. Nagyon barátságos. nekem külön tetszik, hogy fából van megcsinálva a kiskonyha meg a felette lévő "vasalószoba" :))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr401566401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása