Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nem jó:(

2009.11.22. 08:38 - L.Moni

De nagyon nem jó.

A frissen felújjított ház penészedik. Az északi oldalon leginkább.

Az előszobában nagyon, illetve a hálószobában és a gyerekszobában. Mondjuk "szerencsére" az utóbbiban csak egy kis darabon. De nagyon elkeserítő. Menéztük, hogy mivel lehet majd rendbetenni. Hát nem lesz olcsó mulatság. Most majd vegyszerrel letisztítjuk és lekezeljük, de tavasszal mindenhol újra lesz festve gombaölő festékkel. Még jó, hogy azt hittük vagy 3-4 évig nem kell majd festeni. Erre alig 1 évvel a beköltözés után kezdhetjük előről a tortúrát:(

Na meg tél ide vagy oda, rengeteget kell szellőztetni. Vettem páramentesítő készülékeket is. Cicus szobájába meg a hálóba meg teszek ki egy kis tálba sót és az hátha felszív majd valamennyi nedvességet.

Az ablakokat meg ma körbeszigetelem. Az is érhet valamit.

Talán.

Nem fogjuk hagyni, hogy a penész átvegye az uralmat a házban.

Kiírtjuk. Így vagy úgy de mennie kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr671543093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása