Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Játszóház, igérted anyucika

2009.11.13. 09:40 - L.Moni

Még szerda délutánra igértem, de nem jutottunk el. Nagyon a szívére vettem és akkor megigértem neki, hogy másnap, csütörtök este elmegyünk. Már reggel mondogatta, hogy anyucika játszóház, igérted. Egész nap emlegette, nehogy véletlenül elfelejtsem.

Hát este elmentünk. Aput odarendeltük munka utánra, csodacsibehisztizsák meg tombolhatott. Mikor meglátta Ani nénit már rohant is oda. Boldogan ült le és hagyta, hogy levegyem a csizmáját, kabátját, majd rohant is az ugrálóvárhoz. Nem sokat voltunk, talán fél órát, de hihetetlenül örült neki. Csúszdázott, vonatosat jászott, beült az autókba, megtankolta őket:)))

Nem unatkozik Ő itthon, hisz rajzolunk, mondokázunk, gyurmázunk, olvasunk, rengeteget motorozunk, biciklizünk ha az idő engedi de............... Azért a játszótér nagyon hiányzik neki, az meg nincs itt a környéken. Pedig szabad terület lenne rá, csak az önkormányzat nem tartja érdemesnek rá a gyerekeket:(( Pedig sok kicsi lakik ám itt. Szinte minden udvaron van egy mini játszótér, hogy tudjanak tombolni a srácok. Tavasszal csini is kap egy csúszdát kintre meg egy nagyobb hintát mert ami van azt kinőtte már. Már gyűlik rá a pénz a cocában. Aztán majd kipótoljuk ha kell( biztos, hogy ki kell)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr321521910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása