Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Rossz álom, rossz éjszaka

2009.10.19. 09:24 - L.Moni

Még múlthéten csütötrtökön volt egy nagyon-nagyon rossz éjszakája cicusunknak és ezáltal nekünk is:(

Éjfél után kicsivel keservesen felsírt és engem követelt. Amikor átmentem hozzá csak kapaszkodott belém és nem volt hajlandó visszafeküdni az ágyába! Hiába próbálkaztam megfeszítette magát és azt hajtogatta, heogy nem anyuci, nem anyuci. Átvittem a hálószobába, hogy akkor aludjon közöttünk, de ott is sokat felsírt, forgolódott, hisztizett a drága. Így nem pihent az apja sem meg, Ő maga sem, rólam már nem is beszélve. Valamikor hajnal 5 körül szintén jött egy újabb hiszti. Mondtam neki ha gondolja menjen át a szobájába, nem fogjuk zavarni és ha úgy gondolj, hogy megnyugodott és hiányzunk neki akkor jöjjön vissza. Kb 5 percet volt a szobájában egyedül majd átcsattogott és felkérte magát mellém az ágyba. Elhelyezkedett és aludt még 1 órát. Mintha mi sem történt volna.

Gyanítom rosszat álmodott és emiatt ébredt fel sokat, magyarázott is Ő sokat az éjszaka de inkább csak babanyelven, mi azt nem értettük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr611459751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása