Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Apamánia

2009.10.04. 09:08 - L.Moni

Hétvége van. Csinikének csak ilyenkor van esélye egy kicsi időt együtt tölteni az apjával. Ilyenkor állandóan a nyomában van, egy percre se veszi le róla a szemét. Hívja játszani, Z-nek kell a reggelijét csinálnia, bújik hozzá, öleli át. Ha eseteleg valami miatt Z elmegy akkor sír és hívja de nagyon.

Tegnap délután is dolga volt és Grétim alig bírtam megvígasztalni. Fürdeni alig akart mert azt hajtogatta, hogy apával, apával. Aztán csak jót hancúrozott a kádban de hiányolta közben az apját. Már rég aludt mikor Ő hazaért.

Ez így megy minden hétvégén. Ezért is megy nehezen az alvás ilyenkor mert apu nehogy eltünjön mire felébred. Na meg Ő nem is olyan határozott az altatás terén mint én. Velem viszonylag hamar elszenderedik.

Azért sajnálom csinikémet. Hiába van itthon Z sokszor hallja azt tőle, hogy "most nem érek rá, kérd meg anyát, menj anyádhoz. Dolgoznom kell" Ilyenkor fel is megy a hálóba de haramiavezér meg felmegy utána. Nem hagyja magát lerázni:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr11426292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása