Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Báji és Mía

2009.09.29. 13:53 - L.Moni

Tegnap eljöttek barátnőmék Gödről. Hisztizsákom már nagyon várta Őket. Kint kellett lenni az udvaron, ott pakolászni, hogy teljen az idő. Hátha akkor hamarabb ideérnek.

Mikor megjöttek ugrált örömében. Húzta őket be játszani. Most nem volt játékféltés. Rögtön mindent használhatott Báji és Mía is:)) Gyurmáztak, rajzoltak. Majd kimentünk az udvarra ahol hintáztak, homokoztak, almát szedtek és ettek. Motorversenyt rendeztek:)) Titit és Kepit be kellett zárni mert Bálintka félt tőlük. Gréti meg Míra hiányolta Őket de megértették, hogy miért lettek kivonva a forgalomból kis időre.

Repült az idő. hogy itt voltak. Hipp-hopp eljött az ebédidő. Igyekeztem olyan ételt csinálni amit Báló is ehet, hisz Ő tej és tojásérzékeny.

Ebéd után próbáltunk altatni, kevés sikerrel. Cicusom 15 perc erejéig látogatta csak meg az álommanó, Bálintot meg el is kerülte. Folytatták a játékot kint és bent. Diót ettek, uzsonnáztak. Míra kölcsön szerette volna kérni Grétikém pár napra :)) Ki szerette volna próbálni milyen ha van egy hugija:) Nem mentem bele:))

5 körül mentek el, utána mentünk is Z-ért be Csepelre. Majd jött az esti rutin, alvás előtti hiszti (rövidebb volt mint szokott) és alvás. Elég nyugtalan:(

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr821415524

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: web hosting Reviews complaints 2018.12.16. 19:18:04

Anno 1756 - egy iparos dinasztia 260 éve - Nem Art Decor

Trackback: unlimited web hosting free no ads 2018.09.29. 11:52:23

EU-szperantó??? - Soknyelvűek és az eszperantó – 8. - OTTO BACK - Az eszperantó (és mozgalmának) kritikája

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása