Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Vissza a szabályokhoz!!!

2009.09.24. 14:40 - L.Moni

Kicsi haramiám egyre makacsabb. Az alvással, a játékkal, mindenel. Szerinte minden úgy jó ahogy Ő csinálja és mi csak aszisztálunk neki. Rosszul gondolta.

Tegnap a családsegítőknél beszéltem egy pszichológussal és Ő is azt mondta nekem amit legbelül éreztem. Nem szabad hagyni ennyire érvényesülni az akaratát!

Bármennyire nem tetszik a hisztipannámnak délben alvás van. Nem csak 20-30 perc délután valamikor, hanem minimum 1,5 óra és legkésőbb 1-kor aludnia kell. Küzd ám rendesen. Általában 1 órámba telik mire elalszik de nam adom fel. Utána persze hosszan és jóízűen szundizik és kipihenten ébred. Türelmesebben játszik, bújósabb, kedvesebb.

Este is változik a programm. Szigorúan 7-kor fürdés és utána semmi ami felpörgeti. Olvasás, mesenézés, beszélgetés, 9-kor pedig legkésőbb alvás. Ha semmi sem pörgeti fel és kellően következetesek vagyunk akkor házzászokik újra a normális időben történő elalváshoz.A 10-11 óra neki túl későn van. Pihennie is kell egy 2 éves csinibabának, a világ, a játékai megvárják de az egészsége sokkal fontosabb!

Azért este is küzd ám rendesen. Tegnap már majdnem aludt mikor hirtelen inni kért, majd pózt kellett váltania, stb..................... 3/4 9-re így is megérkeztek hozzá az álommanók és könnyedén beszorták a szmét a csodaporukkal.

Most is alszik, ha felébred festünk kint a teraszon, azt nagyon szereti:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr481404157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.09.26. 08:07:20

Gyerekkoromban én is nagyon utáltam a délutáni alvást... De annak ellenáre, hogy mindig kötelező volt, akkora hisztit csaptam, hogy csak na. :) Kitartás Móni!


süti beállítások módosítása