Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A régi kis barátok az új háznál

2009.09.21. 08:59 - L.Moni

Végre sikerült összehozni:) A Kőbányai kis barátok kijöttek a házhoz. Vagyis inkább Grétikéhez:))

Az udvart rögtön felfedezték, a hintát, a homokozót rögtön használni is kezdték. Barnikát alig lehetett kikönyörögni a hintából:) Grétike meg Anna meg két kiszékkel játszott. Ahhoz képest, hogy régóta nem találkoztak, úgy játszottak mintha nem is lett volna 3 hónap szünetük. Főleg Barnikával találta meg cicus az összhangot:)

A vége kicsit furára sikeredett:( Szilvi próbálta altatni Annát, persze lent a nappaliban. Grétikém meg ott játszott volna. Nem akart és nem is tudott csendben maradni. Egyszercsak Sz. felugrott, felkapta Annát és kiviharzott az ajtón. Előtte meg az volt a baj, hogy a lánya nem tudott mit enni, merthogy még sosem evett rakottkrumplit a levest meg nem igazán szereti. Még általában bébiételt eszik. Amit nem értek mert a bölcsiben főzelékeket kapnak a gyerekek. De otthon és vendégségben azt nem ehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr811396165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása