Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Almadömping

2009.09.19. 15:34 - L.Moni

Rengeteg alma van a kertben. Annyi, hogy nem is tudunk vele mit kezdeni. Permetezve nem volt így teljesen bio de ezt a kukacok is tudják. Sajnos sokba bele is másztak. Potyog le a fáról. Mi meg nem győzzük felhasználni.

Sütöm az almás sütit, csinálom az almalevet, almalekvárt. Már húst is sütöttem almával (csak zárójelben jegyzem meg, hogy Isteni lett. Egyszerű de finom recept. Fel is került a rendszeresen elkészítendő ételek listájára) Majd minden napra jut valami almás étel. A szomszédasszonynak is rendszeresen adok. Múlthéten küldtem haza anyukámnak vagy 30 kilót. De még mindig sok.

Most hétvégén leszedem a fáról. Átválogatom. Ami szép egészséges azt rekeszbe rakom és Z. leviszi a pincébe a többi meg gyorsfelhasználás.

Na de ennyit?!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr661392807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása