Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Előszülinapi buli

2009.09.06. 20:01 - L.Moni

Hamarosan 2 éves lesz a mi drága kis csodababánk:)))

Ma volt neki tartva egy kis előszületésnapi buli. Sanyiék is mag a Gabi is most ért rá.

El lett halmozva a hisztipalánta ajándékokkal. Gabi is meg Sanyiék is kitettek magukért.

Gabi már délelőtt itt volt és itt is ebédelt. Sanyiék a Mersével csak délután jöttek. Grétim nagyon örült nekik. Mersének hordta oda megmutatni a játékait. Mutatott mindent de játszani nem nagyon engedte velük. Hol a Sanyinak magyarázott hol a Gabinak. Élvezte a nyüzsgést. A sok ajándékot. Mersét. Puszilgatta, ment arra amerre Mersét az apukája vitte:))

A meglepetés tőlünk egy torta volt. Az ajándékok majd csak 9.-én kerülnek elő.

A tortát meg sikerült úgy megcsinálnom, hogy nem vette észre. Igazi meglepetés volt számára. Csak nézett nagy szemekkel, hirtelen meg sem tudott szólalni. Aztán ügyesen elfújta a gyertyát, megkóstolta a tejszínhabot majd elkérte a tetejéről az egyik marcipánfigurát és elégedetten elkezdte enni. Majd boldogan bontogatta ki az ajándékokat:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr951364383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása