Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Édes:)))

2009.09.06. 20:13 - L.Moni

Senki se mondta neki, nem is tudom hol hallhatta. De így hív minket:) Édes apa, édes anya. Így, pici szünettel. Van amikor még azt is mondja, hogy szeretlek édes anyuci vagy apuci. Na én ettől kész vagyok. Könnyes lesz rögtön a szemem. Olyan jó, szívmelengető érzés ezt hallani! Olyankor arra gondolok, hogy nem szeretném, hogy ez a korszaka elmújon. Ez az édes, szeretni  való korszak. A rajzolgatásokkal, gyurmázással, verstanulással. "Ez mi", "az mi" és "miért" kérdésekkel együtt.

Aztán elkezd hisztizni. Jön a nem és máris másképp gondolom. Alig várom, hogy vége legyen ennek a korszaknak:))

Majd rájövök, hogy mindig volt valami ami miatt nehéz volt, de mindig csak a szépre koncetráltunk. Hát most is azt tesszük inkább.

Az új szavak, a becézgetések, az ölelések. A napról-napra feléledő, újra és újra friss infokat igénylő tudásvágy. Na meg az édes apa meg az édes anya.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr161364415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.09.10. 09:38:33

Ahh...olyan hamar felnőnek a gyerekek... Bár nekem még nincs, de a barátok babócáin látom, hogy repül az idő.


süti beállítások módosítása