Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A leszokás

2009.09.01. 15:21 - L.Moni

Egész jól haladunk. Még szokta emlegetni, kérni. Eszébe jut naponta több alkalommal, de legalább az órákig tartó hisztik megszüntek. Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne menjek el venni neki cumit. De sikerült és már nem is kell venni neki.

Ami viszont kicsit elszomorít az az, hogy a leszokás alatt mellőzi a bilit:) Nem hajlandó ráülni. Kiabálja, hogy nem, nem és kéri a pelust. Ha meglátja a bugyit a kezemben sírva rohan el vagy rúgkapál. A pelenkát viszont rögtön veszi le magáról ahogy van benne valami. Így közel olyan sokat használunk mint mikor újszülött volt. Majd csak visszatér minden a régi kerékvágásba. Újra fog bilizni, a cumit végleg elfelejti és Ő lesz a világ legjobb kisgyermeke:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr361353090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.09.02. 10:00:57

Milyen ügyes a cumileszokásban :). Remélem a bilire szoktatás is majd jobban alakul.


süti beállítások módosítása