Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nehéz menet lesz

2009.08.26. 22:02 - L.Moni

Már egy ideje érlelgetjük a gondolatot. Hisz már nagylány. Nincs szüksége a cumira. A 4 napos hétvégén szerettük volna elvenni tőle, de annyira pörgősre sikeredett mind a 4 nap és estére mindig olyan nagyon fáradtan kérte. Nem volt szívünk elvenni tőle. Most Ő maga tüntette el. Pótcumi nincs és már nem is veszünk (mondom most aztán meglátom mennyire szenved)

Ma délután kb. 5-től este fél 10-ig hisztizett. Semmi sem volt jó. Nagyon nehezen aludt el. Kíváncsi vagyok milyen lesz az éjszaka. Ha felébred vajon mennyi idő múlva alszik vissza a CUMI nélkül? Vissza fog-e aludni egyáltalán vagy folytatja a délutáni-esti hisztit?

Naná, hogy az apja kimaradt az egészből. Még most sincs itthon. Már szerda van, de szinte nem is találkozott eddig a lánnyal. Tegnap este megvártuk a fürdéssel, ez sokáig csak Z. feladata volt. Hát a haramia végigsírta és engem követelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr311340758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása