Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szalonnasütés

2009.08.23. 13:06 - L.Moni

Szalonnasütő partyt szerveztünk szombat estére. Jöttek Meliék Lillával és Veráék Bálóval és Mírával.

Délután 5 után volt a "gyülekező" Meliék értek ide hamarabb. A két kiscsaj hozta a formáját. Játszottak, ölelkeztek, sírtak, rajzoltak, puszilkóztak:)) Miután megjöttek Veráék kivonultunk az udvarra. A gyerekeknek indult a játék teljes erőbedobással:))

Z próbált tüzet gyújtani, háááááááááát, beletelt egy kis időbe:) De azért sikerült.

A gyerekek almát ettek a fáról na meg a kenyeret is megkóstolták. Egy másodpercre nem ültek le, Végig pörögtek. Este 3/4 10-kor mentek el Lilláék. A kicsi lány már nagyon fáradt volt. Mi meg bejöttünk a gyerekekkel, gyors fürdés és pár perc múlva már mind a 3 csemete aludt. Báló és Míra lent cica meg fent a hálószobánkban. A franciaágyat kisajátította magának. A szobájáról hallani sem akart este. Egyenesen oda ment. De legalább jót aludt. Mi meg beszélgettünk. Jó sokáig:)

Reggel pedig csincike rekordot döntött, a saját rekordját! 3/4 8-ig aludt!!!!! Én olyan nagyon örültem neki:)))

Teszek pár képet. Robi csinálta Őket. Szuperek lettek:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr111332558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása