Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Igazán jó nap volt:))

2009.08.21. 14:14 - L.Moni

Csütörtök reggel. Ébredés, pakolás, indulás. Csepelen felvettük Z. barátait és irány a Balaton :))

Az odaút szőrnyű volt. Hatalmas dugó volt. A 1,5 órás útat 3 óra alatt tettük meg. Mikor odaértünk, fagyi, kávé és hatalmas séta nekünk. Apa meg ment dolgára.

Többen mentünk, cicus ki is használta a helyzetet:) Élvezte, hogy Ő van a középpontban. Mérikével cipeltette a popóját, sétált Tündivel, Anitával, Gáborral, Gergővel. Próbáltunk fürdeni a Balatonba de nem tetszett neki. Ismételten hidegnek találta a vízet. Maradt a szálloda medencéje. Na az nagyon bevált. Csak fürdött és fürdött és fürdött:)))

Vendéglátónk nagyon jól tartott minket. Kaptunk isteni, helyi leves specialitást. Krumplistésztát, fagyit, kávét. Frissen facsart grapefriutlét. Utána strand, majd végre csatlakozott hozzánk Z és probálkoztunk újra a tóban pancsolással. Egy vadkacsa a segítségemre sietett és már majdnem a vízba került csincike mikor apa véletlenül elzavarta. Így másodjára sem sikerült. Majd legközelebb:)) Most már apával együtt elmentünk sétálni egy nagyot. Láttunk szép hattyúkat és kapott egy hatalmas cső főtt kukoricát amin nagyon jóízűt nyammogott. Nem sokat hagyott az apjának belőle.

Visszamentünk a szállóhoz, ott fürdés majd mászókázás. A végére előkerültek a többiek is. Z.-ék be lettek mutatva a fotósnak aki miatt mardtunk ilyen sokáig. Aztán még indulás előtt megvendégeltek minket. Pazar grill vacsora, bor. Grétinek (naivan) tejbegríz.

Csincike extrán felpörgette magát. Rohangált még este is. Boldogan hallgatta a zenészt, riszálta a popóját:) Megnéztük a naplementét. Gyönyörű volt ahogy a nap beszinezte a tó vizét.

9 előtt kicsivel indultunk. Energiabombánk elaludt még mielőtt kiértünk volna Balatonföldvárról. Végig aludta az utat. Miután hazaértünk felcsmpésztem a szobájába de kicsi idő múlva felébredt és csak nyűglődött. Lehoztam és hárman összebújva aludtunk.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr921328006

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása