Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

HÉV bűvöletében

2009.08.19. 11:15 - L.Moni

Már második napja! Mikor bevisszük Z.-t Csepelre a HÉV-hez nekünk is fel kell szállnunk és bemenni vele  Boráros térre. Ott még a villamosig is elkisérjük apát, integetünk neki és csak utána indulunk vissza Csepelre. Nagyon tetszik neki. Ma is úgy ült be az autó mikor jöttünk  a házhoz, hogy honap is apával:))) Azt persze még nem tudja, hogy holnap apával lemegyünk a Balatonra. Z-nek dolga van mi meg megint megyünk csomagként.

Már régebben is kérte, hogy üljünk fel a vonatra, de mindig az utolsó percben értünk ki az állomásra, így mi nem ültünk fel mert nem volt idő jegyet venni. Na most van jegyünk és utazhatunk egy darabig. Aminek a kisasszony igencsak örül. Boldogan néz ki az ablakon, hol az apja, hol az én ölembe mászik fel.Na persze közben hangosan kimondja a látottakat. A néniket, bácsikat, dunát, hajót, autót. Legalább mosolyt csal az oly nagyon elfásult, fáradt emberek arcára:)) Nem sokan bírják ki, hogy ne nevessenek rá vagy legalább egy ici-pici halovány mosoly ne jelenne meg a szájuk sarkában:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr21321571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása