Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kerti party nálunk

2009.08.16. 20:52 - L.Moni

Szombaton mi voltunk a házigazdák. A netes barátnőim jöttek hozzánk vendégségbe. Nagyon jó volt.

Grétike már reggel energiabombaként ébredt. Nagyon várta a kis barátait. Próbált mindenben segíteni az előkészületek közben. Sikeresen hátráltatott is minket:)))

Miután megérkeztek volt egy kis hiszti mert rájött, hogy mindenki az Ő játékaival fog játszani de aztán hamar feloldódott és már indult is a tombolás :)) A homokozóból igyekeztek medencét csinálni. Kevés sikerrel viszont nagyon jó pacsaterületet kaptak. Rövid időn belül már pucin rohangáltak a gyerkők az udvaron. Sikoltoztak, ugráltak, hintáztak, a homokot hordták a medencébe. Mikor kiengedtük Entitást hangos kacajjal fogadták. Mindent odaadtak neki. Etették folyamatosan. Olyan nagyon jól lakott, hogy csak ma este kapott kaját. Addig nem kért:))) A rohangálásnak hála nagyon jól ebédeltek. A felnőttek is :)) Elfogyott a kaja mind:)) Pedig nem is vagyok ám jó szakács :) Ebéd után meg folytatták a játékot. Hogy honnan volt hozzá energiájuk azt nem tudom de mintha nem is lettek volna fáradtak. Előkerült a vizipisztoly, slag:)) Még a felnőttek is kellően le lettek locsolva.

Grétim nem volt a legjobb házigazda azt el kell ismernem. Néha-néha odacsapott a társainak. Hol kézzel, hol bottal vagy valamelyik kezébe kerülő játékkal :( Volt is érte bünti! Remélem megértette miért lett a falhoz állítva!

Fél 4 után ment el az utolsó vendég. Bejöttünk a házba. Csincit leraktam a kanapéra, betakartam és beájult. 2 órát aludt. Nagyon-nagyon kifáradt:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr431313579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása