Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Szombat-hónapok óta az első nap túrórudi nélkül

2009.08.10. 10:29 - L.Moni

Szombat kora reggel bepakoltuk a már előkészített csomagokat és indultunk Orosházára. Z. szüleinek volt születés és névnap tartva. Szinte egész nap ott voltunk. Végre egy kicsivel többet láttuk Mersét:) Tünemény az a gyerek:)) Minden érdekli, tátott szájjal szemléli a világot. Egész nap kézben van. Csak akkor marad meg fekve ha alszik amúgy valaki ölében nézelődik. Lesz ez még így se :)) De ez már a szülei gondja:))

Találkoztunk megint Hugikáékkal is. Elkényeztetik Grétikét nagyon. Most egy nagyon cuki plüss nyuszit kapott tőlük a lány, múltkor meg egy csini ruhát varrt neki Katika. Ferikére nagyon rákattant a lány:)) Hívta játszani, rohangáltak együtt, Ült fel a nyakába. Nyúzta. Ő meg zavarban volt. 14 évesen azt se tudta mit kezdjen egy örökmozgó kétévessel:))

Jó pörgős volt a nap. Nem is volt hajlandó aludni haramiacica. Pedig én próbálkoztam de Ő ellenállt. Extrán el is fáradt. Fél 8 után mentünk át anyumékhoz. Ott még evett egy kis joghurtot (aminek örültem mert nagyon sok mindent evett anyósoméknál és a joghurt segített a megemésztésében) majd gyors fürdés és Ő kérte, hogy menjünk fel aludni. Hamar el is aludt.

Én meg meglepődve jöttem rá, hogy egész nap nem evett túrórudit. Ez nagy dolog ám tőle. Erősen rudifüggő a lány. Neki az olyan mint egyes felnőttnek a cigi. Minden nap kéri. De a szombati nyüzsgésben kimaradt.

A vasárnapi ébredés után azért gyorsan pótolta:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr151299870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása