Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Gréti és Enti

2009.08.07. 08:16 - L.Moni

A két jó barát:))

Rajonganak egymásért. Néha "nevelik" a másikat de mind a kettő szereti ha együtt játszanak. Ha csinci nincs kint Titi lül a teraszajtó elé és hívja játszani. Nagyon édesen:)) Van az ajtónál egy bútorlap, hogy ne tudjon bejönni Enti (már símán átmászik) arra felrakja a két mellső lábát, vakkant egy kicsit és ugrik el onnan. Ezt megismétli egy párszor. Pontosan annyiszor míg Gréti nem figyel rá. Egész nap együtt lennének. Tegnap például mini elaludt és egyszercsak Titi bemászott hozzá és mellébújt a matracra:))) Ha estleg Enti vonulna el aludni egy kicsit, Cicus van rögtön a nyomában. Mászik be mellé a dobozába. Simogatja, veszi fel, öleli magához. Ha kint vannak néha Gréti felkiállt, hogy futááááááááááás és akkor Ő elindul Titi meg utána. Kergetőznek:)) Haramia szeretné, hogy a kutyája szobakutya legyen, mi meg nagyon nem szeretnénk. Ennek ellenére minden nap próbálkozik. Behozza vagy becsalja a kutyát. Próbálja elterelni a figyelmem, hogy ne vegyem észre!! De én, a fránya szülő, mindig észre veszem és kitessékelem az ebet:)) Gréti legnagyobb bánatára. Ha cicus eszik akkor ad Titinek is. Általában ahogy befejezi az evést rohan és a maradékot már a kutyusa eszi meg. Ő meg valahogy nem tiltakozik ellene:)

Néha azért rá kell szólni a "kicsikre". Gréti van, hogy úgy nyúl Entihez, hogy az fáj szegény kutyusnak és ezt sírással ki is mutatja. Enti meg csipkedni szeretné Cicusom lábát, kezét mert szerinte az jó játék. Na ilyenkor rájuk szólok. De ezt leszámítva csodás a kapcsolatuk. Igazán jó ötlet volt, hogy legyen csincikének egy saját kutyája. Egyáltalán nem bántuk meg. Öröm rájuk nézni:)) Mindkettő boldog!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr671294081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása