Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Grilleztünk

2009.08.02. 22:34 - L.Moni

Ez a meleg elég fárasztó. Mind a hármunkat megvisel. Reggel körülbelül 10-ig kint játszottunk az udvaron aztán szobaprogram az elsőtétített lakásban. Majd délután 4 körül mozdultunk ki újra. Z. végre elhozta a grillsütőt így a bepácolt húst nem a tepsiben sütöttem ki hanem grilleztünk. Minicsini az apja minden mozdulatát figyelte. Közben azért elfoglalta magát a medencéjében:)) Pancsolt, buborékot fújt, vizipisztollyal lövöldözött:))

Meglátszik, hogy Z. nem egy rutinos grillező. 1,5 óra volt neki begyújtani a faszenet. De azért sikerült és a hús is megsült. Cicus érdeklődve kóstolta meg a sültet aztán meg alig bírta abbahagyni az evést. Nagyon ízlett neki. Nem győztük szelni neki a húst:)) Végre jóízűen evett valamit ebben a fránya melegben. Miután evett mindenben segített az apjának. Tette volna a sütőre még a szenet, legyezte a grillsütőt mert azt látta Z-től:))) Vitte a sört az apja után, ha esetleg az az asztalon maradt. Nekem nem adta ám ide, mondta, hogy az apáé és már szaladt is vele:)) Olyan jó volt nézni őket:) A héten nagyon megszokta cicus, hogy itt van Z. Azt hiszem a hétfő és a kedd elég fárasztó lesz mindkettőnknek. De aztán majd visszarázódunk a régi kerékvágásba.

Az illattal jól megbolondítottuk a szomszédokat. Egy bolond százat csinál. Ők is elővették a grillsütőt és sütöttek vacsorára húst:)

Csinci viszont nagyon elfáradt. Minden miatt sírt már estére. Fürdés után elaludt hozzám bújva. Elég mélyen szuszogott gondoltam felcsempészem az ágyába. Hát még a második lépcsőfokra sem léptem és elkezdett kiabálni, hogy nem-nem és megfeszítette magát. Miután leraktam a nappaliban a matracra befordult az oldalára és aludt tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr721284020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.08.03. 13:33:24

Grillételeket egyenesen imádom! huh de szeretnék és is házban lakni.
Remélem Gréta baba hamar megszokja a szobáját azért...


süti beállítások módosítása