Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy szép nap

2009.07.26. 14:48 - L.Moni

A szombatunk nagyon jó volt:)

Délelőtt elmentünk a Millenáris parkba egy babatalálkozóra. Pár netes barátnőmmel és édes csemetéikkel taliztunk. A gyerekek nagyot játszottak mi anyukák jót beszélgettünk Z. meg beült egy kávézóba olvasgatni míg ránk várakozott:) Fél 1 után indultunk el a parkból mert addigra már teljesen kész volt csincikénk. Nem értünk le a rakpartra és már aludt is. 3 órán keresztül!!! Mi ébresztettük fel 3 óra alvás után mert már túl soknak találtunk ennyi pihenést. A sok energiát levezetendő elmentünk sétálni. A Szigetszentmiklósi Duna partra. Mesélte már barátnőm, hogy milyen nagyon jó de így most mi is meggyőződtünk róla. Igazi szép kirándulóhely. Kisgyermekes szülőknek is ajánlom. Kiépített ösvény. Padok és asztalok vannak kirakva a kirándulóknak. Szemetes elég sűrűn van kihelyzve és nincs is szétdobálva a sok szemét. A gyerekeknek egy nagy játszótér kialakítva. Egyszóval szuper hely. Megbeszéltük Z.-vel, hogy többször fogunk ide járni sétálni. Fényképezőgépet sajnos nem vittünk. Talán majd legközelebb.

Este csinci alig akart elaludni. Sikerült kellően felpörgetnünk, de azért győztek az álommanók:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr901269274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása