Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ilyen is rég volt

2009.07.19. 08:21 - L.Moni

Csodacsibe tegnap este 18:30-kor elaludt hozzám bújva és reggel 5:15-ig bírta.

Csak lestünk Z.-vel. Újszülöttként csinált ilyet. Mostanában inkább 9-1/2 10 körül szokott este kidőlni. Gondolom az idő is hozzájárult a korai alváshoz. Volt egy pici hátránya. Se vacsora, se gyógyszerek, se fürdés. Minden kimaradt. Hajnalban persze úgy ébredt, hogy enni, enni. Kapott pár falatot aztán rögtön inni kért majd indította volna a napot. Hajnalok, hajnalán. Alig bírtam nyitva tartani a szemem Ő meg ment volna ki Entihez:)) . Apja megoldotta könnyen. Befordult az oldalára és aludt tovább. Én meg cicust szórakoztattam:))

Egy pici köhögést leszámítva teljesen oké már a haramia. Ma van az utolsó napja az antibiotikumnak. Remélem nem kell neki többet adni ilyen erős gyógyszert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr331254195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása