Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyomott meleg és még csak felfrissülni sem lehet

2009.07.18. 13:06 - L.Moni

Szenved minicsini velünk együtt. Már sokkal jobban van. Tegnap csak hőemelkedése volt meg köhögött. Ma már hőemelkedés sincs. Néha köhög és folyik az orra.Rettenetesen meleg van, fülledt a levegő. Menne ki pancsolni de nem engedjük. Még korai lenne. Szedje össze egy kicsit magát. Erősödjön egy kicsit, nehogy visszaessen ebbe a fránya betegségbe. Nehéz ám vele megértetni, hogy nem lehet. Ő hozza a cipőjét és megy az ajtóhoz. Állandóan kint lenne. Haragszik ránk mert nem engedjük. Hisztizik. Jobb volna ha esne végre egy kis frissítő eső. Akkor utána elmennék vele egy játszótérre. De így a forró, égető napra sem szeretném kivinni. Megértem ám Őt. Majd 1 hete be van zárva a 4 fal közé. Nincs ehez szokva. Mi sokat megyünk, csavargunk. A pörgéshez, társasághoz van szokva. Na majd a jövőhéten.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr601253028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.07.19. 07:40:24

Örülök, hogy Gréta baba már sokkal jobban van! Csak így tovább!
Ez a meleg a felnőtteket is megviseli, sajnos.. és még nincs vége :(.


süti beállítások módosítása