Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nem javul :(

2009.07.16. 14:38 - L.Moni

Már 4. napja lázas. Sajnos nem javul az állapota pedig tegnap már kapta az antibiotikumot. Ma délelőtt is 39 fokos volt a láza de a kúp  után is csak épphogy 38 alá ment le :( Ha továbbra sem javul holnap megint megyünk a doktornőhöz.

S. ( Z. testvére) doktorrá avátására és az azt követő partyra így biztos nem megyünk. Ha nem is lesz lázas az orra folyik meg köhög és azt nem szeretném, hogy Mersét lefertőzze. Na meg törppicúrnak is regenerálódnia kell. Pedig jó lett volna elmenni. De picúr egészsége, az hogy rendbejöjjön fontosabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr641249432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása