Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Bajaton, szééééééép

2009.07.13. 17:00 - L.Moni

Tegnap reggel ébredés után autóba ültünk és hármasban elmentünk Balatonföldvárra. Z.-nek volt ott valami dolga és kellemest a hasznossal összekötve mi is mentünk.

Jóval hamarabb értünk oda így sétáltunk egy hatalmasat együtt. Gyönyörű környék. Csodásan nyugodt és barátságos és tiszta. A hajókikötő pedig lenyűgöző. Grétikénk nagyon élvezte. Láttunk hattyúkat (azt mondta rájuk, hogy háp-háp ) vadkacsákat. Hajókirándulás sajnos pont tegnap nem volt. Majd legközelebb.

Míg apa a dolgát intézte mi strandoltunk. Egy szálloda medencéjében. Haramiapalántát alig lehetett kiimádkozni a vízből. Pedig már vacogott. Aztán szerencsére arra repült egy szép kis madár és Őt vettük üldözőbe. Közben megszáradt egy kicsit a csajszi na meg bepalizott és evett egy jégkrémet is:)) Sikerült elaltatnom , ami nagy csoda hisz annyi minden érdelkes dolog volt ott. Ébredés után ismét fürdés majd ebéd majd ismét fürdés. Egyszerűen nem tudta megunni:)) Ráadásul megismerkedtünk ott egy aranyoa kislánnyal, Annával, és vele pancsizott hisztipannánk. Miután apa újra csatlakozott hozzán belementünk a balatonba. Kicsit meglepődött Grétike és csak kapaszkodott. Nagyon hideg volt a víz és az alját sem látta. Ha kicsit melegebb lett volna biztos nem lett volna gond. Na majd legközelebb:))

6 előtt indultunk vissza és Grétike beájult az autóban. Majdnem végig aludt a hazafelé tartó úton. Ami jó hosszúra sikeredett mert hatalmas dugó volt a 7-esen. 2,5 óra volt az út:(

Azért szép nap volt:))és cicus szerint a Bajaton, szééééééééép

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr641244017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.07.15. 12:42:43

Naná hogy széééééép Bajaton! :)
Szép képeket csináltatok!


süti beállítások módosítása