Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Apróbb balesetek

2009.07.03. 08:09 - L.Moni

Csetlik-botlik a haramiapalánta. Minden napra jut valamilyen kisebb-nagyobb horzsolás, sérülés, kék folt.

Kedden utánozni próbálta Ábel az unokatestvérét és a lejtőn akart motorozni. A motor leért nélküle, Ő le esett útközben róla pedig ott álltam mellette. Lehorzsolta az oldalát, könyökét, térdét.

Tegnap, miközben Melindáékkal sétáltunk, meglógott tőlem éa mikor utolértem a futás lendületével nekem csapódott, elesett és lehorzsolta a könyökét.

A lépcsőn nagy lendülettel jött le, elbotlott a saját lábában és a bokáját végigkarcolta.

Minden napra jut valami. Már gyakorlatilag fel sem veszi az apróbb dolgokat. Feáll. Odajön és mutatja nekem, hogy bibis, kér rá egy puszit és már játszik is tovább. Apja este fürdetéskor meg meglepődve látja, hogy a harci sérülések láthatóan szaporodnak:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr801223750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása