Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Dobozok mindenhol

2009.06.26. 17:55 - L.Moni

Szusszanásnyi idő. Pakolok, dobozolok mindent. Közben takarítok. Csodacsibe meg segít:)) Mászik bele a dobozokba:)) Én telerakom Ő meg próbál kipakolni belőle:)) Azért szépen haladunk. A nappali már inkább egy doboz raktárra hasonlít. Teljes a káosz és ez kint a háznál fog folytatódni. De legalább túl leszünk rajta. Ott kint majd apránként elpakolok mindent. Szép lassan egtalálom majd mindennek a helyét. Elképesztő, hogy miként lehet enyyi kacatot összagyűjteni. Sokminden landol a kukában. Holnap ha megyünk ki biztos megállok majd egy konténernél és dobálok bele dolgokat.

Holnap. Még félig itt de már félig ott leszünk. Az úszás azt hiszem kimarad:( Sok volna nagyon, így is sűrű lesz a nap. Sajnálom nagyon de majd szerdán igyekszem pótolni és bebuszozunk vagy bejövünk autóval (ha meggyőzzük apát, hogy Ő menjen BKV-val)

Csinci élvezi a helyzetet:)) Remélem kint is szeretni fog. Nem tudom mit szól majd az új szobájához. Minden más lesz. Változik. Ma délelőtt voltunk kint. Vittünk ki pár dolgot és most enm játszott az udvaron. A nyomomba volt végig. Ha eltüntem a látóteréből rögtön sírt. Most is bújik. Egyik kezemmel őt simigatom a másikkal gépelek.

De már le is telt az engedélyezett pihim. Megyek begyúrom a tésztát a virslis kiflihez holnapra. Az lesz a menű. Remélem a gyúródeszkát és a nyújtófát még nem vittem ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr361210554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.06.29. 14:28:14

Kedves Móni! Remélem, jól haladtok a pakolászással. Pihenésképpen, kérlek, kukucs be a blogomba, van egy meglepi ajándék a számodra ;).
Puszi Neked is és Csininek is!

L.Moni 2009.06.29. 16:16:34

@Amina09: Belestem és itt is köszönöm szépen:)) Nagyon örülök neki:))
Pakolás haladgat de úgy döntöttem nem stresszelem magam mert akkor se lesz kész hamarabb.
Puszi neked


süti beállítások módosítása