Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Pakolás, takarítás. Segítséggel:)))

2009.06.24. 06:36 - L.Moni

Folyamatosan megyünk. Ki apa házához. Takarítani, pakolni. Reggel kelés. Bepakolok az autóba pár dolgot (hisz ne menjek már üres kocsival, ennyivel kevesebbet kell majd a hétvégén kivinni) majd indulunk. De nem egyenesen ki mert útközben még el kell intézni pár dolgot ami fontos még a költözéshez. Ott takarítunk, pakolunk. Na meg játszunk.

Ez hétfőn elég nehéz volt mert szakadt egész nap az eső. Csak bent tudtunk lenni és akkor még nem igazán voltak kint csincike játékai. Így nekem próbált segíteni. Söprögetett:)) Próbált felmosni. A polcra segített felrakni a konzerveket lelkesen. Addig volt lelkes míg meg nem látta az egyik dobozon a halacskát aztán az kötötte le:)) Újjongva mutatta mit lát rajta:)) Hurcolta magával a lakásban minden felé:))

Kedden már kivittem neki sok játékát és felvittük a szobájába. Őssze lett rakva ott a sátra. Le lett téve a játszószőnyege. Egy nagy halom pluss játék meg egy nagy doboz apróság is kint landolt már. Persze az érdekesebb volt amit én csináltam. A csavarhúzót a kezemből állandóan ki szerette volna lopni:)) Próbálta volna Ő is szétcsvarozni az ablakot:)) Felmosni is próbált de a kis söprűjét fogta meg és így mindent összepacsált. Az ablakok tisztaságát meg nem tűrte és mikor nem figyeltem oda gyorsan összekente:))  Na meg kint se esett az eső viszont sár meg tócsa volt épp elég:)) Öt percel a kiérkezésünk után már extrán koszos volt:)) A kis haramiapalánta így érezte ott jól magát:))

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr41204815

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: arreglos florales artificiales modernos 2017.11.20. 11:26:23

G Y E R E K O R O S Z - Tudormanók - gyereknyelvtanulás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.06.26. 12:52:20

Izgalmas és fárasztó napok ezek, de ha végre beköltöztök, tökjó lesz! Megnéztem volna Grétikét a sok játékkal, utána meg a felmosós műveletet is ;)


süti beállítások módosítása