Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nyűgösen

2009.05.25. 08:07 - L.Moni

Haramia cicababám a tegnapot végignyűglődte velem együtt. A fél 11-es elalvás után ébredt éjszaka majd 6-kor kelt. Extrán fáradt volt. Dőlt jobbra-balra. 11-kor elaludt de csak 1,5 órára:( majd folytatta a nyűgösködést. Semmi nem volt jó. Szólt, hogy éhes aztán kiborította az ételt. Szólt, hogy szomjas majd kipacsálta a vízet. Ha mesét olvastam az volt a baja ha nem olvastam akkor meg az. Semmi sem volt jó. Fél 7-kor aztán megjött apa. Bújt mindkettőnkhöz. Hatalmasat pancsizott a nagy kádban. Ezt legalább határozttan élvezte, nemrég kezdte csak megszeretni a kádat. Eddig csak a kiskádját szerette. A nagyban mindig sírt. És ami nagy előrelépés!!! Ügyesen belefeküdt a vízbe és nem sírt amikor leöblítettük a sampont a hajáról:)) Ez volt az első ilyen alkalom. Fél 9-kor már aludt és csak fél 7-kor ébredt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr251141917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása