Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Rossz hír

2009.05.23. 06:22 - L.Moni

A tegnapi nap rossz híre: Zoli összetörte a kocsit:( Neki szerencsére semmi baja de az autó szőrnyen néz ki. A hűtő összetört, motorháztető szintén, lökhárító, stb........Ráadásul Ő volt a hibás és így a biztosító nem fizet. Valamilyen módon nekünk kell összeszedni a pénzt a javításra. Amit nem lehet halasztani mert az autóra most, a felújítás és a közelgő költözés miatt nagy szükségünk van.

Érdekes, hogy Z. állandóan azon parázik, hogy én töröm össze az autót. Ezzel szemben a fordon eddig bármilyen sérülés keletkezett ahoz neki volt köze. Most már mindegy. Azon kell lennünk, hogy minél hamarabb meg tudjuk csináltatni az autót és újra tudjuk használni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr411138650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.05.24. 08:03:51

Nagyon sajnálom :(( !!! De tényleg az a lényeg, hogy Zolinak nem lett baja. Remélem, sikerül összeszedni a pénzt is a javításra.
(Amugy nalunk is, ha én egyedül vezetek, I. még mindig felhív, hogy rendben odaértem-e-azaz autó megvan-e, pedig még egy iciripicir karocolast sem ejtettem az autón. Dehát nőből vagyunk...)


süti beállítások módosítása