Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Vasárnap apa nap

2009.05.19. 11:52 - L.Moni

Lett volna ha apa nem lett volna túl fáradt. De az volt:( Szombaton majd 23 óra volt mikor hazaértek, addig betonoztak. Reggel meg keltünk 7-kor és mentünk elintézni pár dolgot még a házhoz. Cica imádta a garázs elé rakott homokot. Rögtön belemászott és elmélyülten játszott benne. Hamar végeztünk és már délben hazajöttünk. Haramia cica mindösszesen 10 percet aludt a kocsiban, azt kellett beosztanunk egész napra. Bezzeg apukája aludt délután. Gréti meg megpróbálta felébreszteni. Puszilgatta, nem sikerült. Megütötte (rászóltam rögtön) az sem jött be. Fel-alá járkált apa előtt, hátha............. Nem jött be:( Végső megoldásként odahordta a könyveit. Sajnos ez sem jött be. Apa csak aludt és aludt. Az persze nem volt jó csincikének, hogy én olvastam a mesét. Ő az apukáját akarta! Mikor felébredt akkor meg eljátszotta a sértődöttet és alig akart odamenni hozzá. Aztán a nap végére sikerült összemelegedniük:) Együtt mentünk ki a játszótérre meg az állatsimogatóhoz. Zoli boldogan nézte, ahogy Gréti játszik a kis barátaival:) De szomorúan vette tudomásul, hogy tényleg felkiáltójeles probléma cica vadsága:( Lassan Ő a játszótér réme:( Na jó, van egy másik kisfiú, Janónak hívják és Ő is szokott vadulni ráadásul Őra az anyukája nem is igen szól rá. Én azért nem hagyom annyiban a dolgot. Bünti van, meg rászólás. Végső esetben hazajövetel. Majd csak rendeződik. Ha minden igaz kapok kölcsön egy könyvet (Suttogó) és abban van sok, hasznos tanács mit lehet tenni ilyen viselkedés esetén. Remélem tudok majd meríteni belőle jó ötleteket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr791131308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása