Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ma

2009.05.10. 19:10 - L.Moni

Ma megint csak kettesben:( Mint mostanában minden nap.

Tegnap sikerült annyira lefárasztani a lányt, hogy ma nem volt kedve sétálni. Mikor indultunk a zöldségeshez jelezte, hogy be akar ülni a babakocsiba. Így ülve nézelődött és miután hazaértünk már 11-kor elaludt. Kicsit több mint 2 órát szundított, majd pihentebben de azért még mindig nyűgösen ébredt.

Délután átment Bubizni meg Rékázni:)) Nagyon nagy a szerelem:))Mindkettőért rajong. Gazdi és kutyus egyaránt kedvenc:)) Majd miután sikerült hazacsábítani együtt diót törtünk, rövid idő múlva megunta és úgy gondolta Ő virágot ültet. Vagy legalábbis úgy tesz:)) Sikerült magát tetőtöl-talpig összekoszolni majd elégedetten bejött uzsonnázni. Most itt ül mellettem és rajzol.

Egyre ügyesebben fogja a ceruzát. A csiga már-már felismerhető:)) Hozzá meg ügyesen énekli a "csiga-biga gyere ki" dalocskát. A dallam az mindig felismerhető a szöveggel néha vannak  gondok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr521113545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása