Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ez történt a héten - szerda

2009.05.08. 15:07 - L.Moni

Hihetetlenül ügyes és türelmes volt a mi kicsi kis cicababánk:)

Reggel már korán ültünk az autóba és mentünk ki apa házához mert jött a kőműves. Vele meg lett beszélve, hogy miket és pontosan mennyit kell venni és elmentünk gyorsan pénzt költeni (mintha olyan sok lenne) Meg lett véve a csempe, falfesték, ajtó, szaniterek, gipszkarton.......................

Majdnem minden amire szükség volt. Elkezdtünk válogatni és menet közben kiderült, hogy a kedvezmény kuponunk itthon maradt így cica meg én hazajöttünk érte. De legalább haramiánk addig is aludt egy jót a kocsiban. Miután visszamentünk még órákba telt mire végeztünk, olyan sok mindent kellett összeszedni. Gréti ügyes volt. Az udvarra mentünk ki mikor már nagyon unta magát. A baumax macskáját szerintem örökre elüldözte. Első nekifutásnak csak megsimogatta. Aztán megnézte a farka lecsatolható-e:)) majd biztos ami biztos alapon a fülét is leellenőrizte:)) Se a füle se a farka nem jött le ellenben a macska menekülőre fogta. Grétacica meg utána:)) Ott kergette a menekülő macskát aki gyorsan még a kerítésre is felmászott majd eltünt:))) Én meg nevettem (nagyon nem szeretem a macskákat, csalfa jószágok)

Az árú egy részét beraktuk az autóba és kivittük a házhoz. Apa visszament apósommal és utánfutóval felszerelkezve a többi cuccért mi maradtunk csincivel a kőművest boldogítani. Na meg meglocsoltuk a fákat, elültettük a mályva hajtásokat. Gréta extrán összekente magát:)) Belehasalt a pocsolyába, hordta a gazt, labdázott. Sétáltatta Artúrt (műanyag piros kutyus, nagyon édes játék).

Későn. Kilenc óra után indultunk haza. A végére már elég fáradt és nyűgös volt. Az autóban bealudt és arra sem ébredt fel, hogy felhoztam. Úgy koszosan került az ágyába és csak reggel lett lefürdetve.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr101109997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása