Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó volt de rövid volt

2009.04.25. 10:49 - L.Moni

Csütörtökön eljöttek hozzánk anyukámék. Már olyan régen nem találkoztunk. Azok a fránya anyagiak mindig közbeszólnak :( De most itt voltak:) Igaz csak rövid időre, de legalább unokáztak, beszélgettünk. Megnézték Z. házát is. tetszett nekik. Meg is állapították, hogy bőven elég ekkora ház. Még 2 gyerekkel is.

Cicától el voltak ájulva:) Na de produkálta is magát rendesen ez a drága hisztis haramiapalánta:)) Mindenhez volt hozzászólnivalója. Egy percre sem akart kimaradni semmiből. Sikongatva örült a kisbiciklinek amit hozta nagyiék, na meg a kisnyuszi. Az most a sláger. Ugrál és valami hangot ad ki magából közben:)Találtam elemet még bele, így apáját is lefárasztja vele:))) Azért bemutatta azt is milyen nagyon tud Ő hisztizni. Akarat az van, de pechje van csodacsibének mert nekem is van akaratom és a kettő nem mindig egy. Ő üvőlt és veszekszik én meg hallgatom és nem foglalkozom vele. Előbb utóbb feladja.

Csütörtökön jöttek de tegnap, pénteken már mentek is haza:( Időközben megfialt Lara és mentek kutyapesztrának. Jó volt, hogy végre itt voltak, végre újra "kislány" voltam. Érdekes, pont ma néztem a fényképezőt és nem csináltam fotókat. Pedig szokásom. nagyon sokszor fényképezek és pont most elmaradt. Na majd legközelebb. Hátha arra a legközelebbre nem kell olyan sokat várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr471085340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása