Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Túlpörgött hétvége után túlpörgött hétfő

2009.04.21. 08:30 - L.Moni

A tegnapi napunk mondható nehéznek. Csodacsibe a szokott 1/2 7-kor felkelt és olyan kis bújos édes kiscica volt. Egy darabig. Aztán egyzsercsak elaludt 1/2 11-kor. Aludt 40 percet és indult a pörgése. Egy 20 perces hisztivel indított, már azon gondolkoztam, hogy meglocsolom az arcát kicsi hideg vízzel mert egyszerűen nem hagyta abba. Rám borította a kávém is és csak üvöltött és üvőltött. Na meg persze elővarázsolta a krokodilkönnyeket is. Papa és Nagyi hangjára nyugodott meg nagy nehezen.De azért folytatta a hisztit csak nem vette annyira dúrvára a figurát. Aludni nem volt hajlandó a későbbiekben pedig nagyon fáradt volt. Láttam rajta. De Ő, a kis makacs cicalány küzdött a fáradtság ellen. Az uszi után kimentem vele a játszótérre de ott is esett-bukott állandóan. Azért apa ott talált minket és még vele is csúszdázott Grétike. Itthon vacsi majd elég látványosan bemutatta, hogy Ő milyen nagyon fáraadt és álmos. A kérdésre, hogy menjünk-e fürdeni határozott igen volt a válasz és már kapaszkodott is a nyakamba,hogy vigyem fel. Fürdés és öltözés után hozzámbújt, sóhajtott egy nagyot és már aludt is. Nem volt még 1/2 8 sem. Éjjel csak egyszer ébredt de csak azért mert nem találta a cumiját. Miután magkapta elég gyorsan visszalaludt. Csak én nem:( Reggel a szokásos időben ébredt. Ma már biztos minden visszaáll a régi kerékvágásba. Többet alszik napközben és nem fogja túlpörgetni magát. Lergalábbis remélem, hogy így lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr171077358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása