Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nehéz éjszaka:(

2009.04.19. 08:17 - L.Moni

Alapból hátránnyal indultunk az éjszakának. Csodacsibe alig aludt egész nap. Egyszer 20 percet egyszer meg 40 percet. Pörögni meg pörgött ezerrel. Semmiről nem akart lemaradni. A másik hátrányt jelentő ok az a szomszéd srác évadnyitó házibulija. Este fürdés után csincike felpörgött egy kissé és mindent megpróbált, hogy elsumákolja az alvást. Nem sikerült neki:) fél 9-kor elaludt és fel is vittem a szobájába. A fiúk szerencsére nem zavarták, nyugodtan aludt, egy darabig. Éjjel 1-kor felsírt a foga miatt. Nagyon és keservesen:( Alig bírtam beadni neki a fájdalomcsillapítót mert feszítette magát és dobálta a kis testét. De végül megértette, hogy csak jót szeretnék és lenyelte. Miután hatott a fájdalomcsillapító ügyesen  próbált visszaaludni, na az már nem sikerült neki. A szomszédék lépcsője az Ő szobájának a falánál van és mikor picur kezdett belemélyedni az alvásba valaki mindig le vagy felduborgött a lépcsőn:( Egyszerűen nem bírt visszaaludni a drágám. Egy datrabig próbálkoztunk aztán leköltöztünk a nappaliba a kanapéra és ott aludtunk el. Összebújva. Azt a 1,5 órát leszámítva viszonylag jól aludt ébredni meg kifejezetten jól ébredt. Most apáját szórakoztatja a konyhában. Csinálják a reggelit aztán megyünk ki a házhoz. Apa villanytszerel mi meg Grétivel felcsapunk kertésznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr501073769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása